A ClipGrab egy nagyon könnyen használható alkalmazás, amelynek segítségével letölthetjük kedvenc YouTube videóinkat és átkonvertálhatjuk őket különböző formátumokba.

Az alkalmazás indításakkor véletlenszerű YouTube-videókat látunk listában, de egy keresőmező segítségével egyszerűen kereshetünk videókat, mint ahogy általában megszokhattuk már.

A funkciókat rendezetten láthatjuk a fülek között, ezért csak nyugodtan menj át a “Download” -ra egy új letöltés megkezdéséhez illetve állítsd be a kimeneti fájl konfigurálását is.

Többféle formátum közül választhatunk, beleértve az eredetit, az MPEG4, az OGG, a WMV és az MP3. A videó minőségétől függően a letöltött fájlhoz más minőség is kiválasztható, így a HD videók a lehető legjobb felbontással is lekérhetőek.

A beállítások képernyő lehetővé teszi az alapértelmezett célmappa konfigurálását, de a vágólap figyelését is beállíthatjuk, így automatikusan elindul egy új letöltés, amikor a videók URL-jét átmásoljuk a vágólapra.

A proxykiszolgálók is támogatottak, valamint egy értesítési rendszer is megtalálható az alkalmazásban, amely lehetővé teszi, hogy minden alkalommal, amikor egy új letöltés véget ér figyelmeztetést kapjunk.

A ClipGrab nagyon jó letöltési sebességet kínál, és a gép nem lassul le a folyamat során.

Összességében a ClipGrab elég hasznos eszköz a YouTube klipek letöltésére. Nem igényel különösen nagy számítógépes tudást, és másodpercek alatt elvégzi a konverziós feladatokat.

Eredeti cikk a következő linkre kattintva érhető el: Softpedia – ClipGrab

A ClipGrab hivatalos weboldala: ClipGrab

Megosztás