Az LinuxSarok Blog Általános Szerződési Feltételei

Az LinuxSarok Blog, Porcsin László tulajdonában áll. Az LinuxSarok Blog elsődleges weboldala a https://linuxsarok.hu internetes címen érhető el. Az LinuxSarok Blog szerkesztőségének elsődleges elérhetősége az informatika@lightblog.hu e-mail cím.


Az oldal böngészése

Az LinuxSarok Blog tartalma, elemei és külső megjelenése a szerzői jog által védett.

Az oldal látogatója jogosult a tartalmak nyomtatására, valamint lementésére saját számítógépére, vagy egyéb eszközére, adathordozójára saját célra történő felhasználásra. A blog tartalma egyéb médiumon való közzététele a blog nevével ellátott hivatkozással: LinuxSarok Blog vagy az oldal nevének és arra mutató hivatkozás elhelyezésével LinuxSarok Blog https://linuxsarok.hu/ formában. A tartalom módosított formában történő közzététele esetén a módosítás tényét fel kell tüntetni.

Az oldalon található leírások, útmutatók követése, felhasználása csak saját felelősségre történhet, így az abból fakadó esetleges hibák, káreseményekért sem a Tulajdonos, sem a Szerzők nem vállalnak felelősséget.

A blogon közzétett, beágyazott média tartalmak (pl.: Youtube videók) licenc feltételei az eredeti forrás alapján meghatározottak, azokra a jelen nyilatkozatba foglaltak nem vonatkoznak.


Regisztráció és belépés az oldalra

A LinuxSarok Blog egyes szolgáltatásai regisztrációhoz, és bejelentkezéshez kötöttek. A regisztrált felhasználó, bármikor kérheti a regisztrációja törlését, valamint maga is megteheti ezt a saját adatlapjának szerkesztő felületén. A belépéshez szükséges és egyéb opcionálisan megadható adatok megjelenéséről a felhasználó az adminisztrációs felület vonatkozó tájékoztató oldalán informálódhat.


Adatvédelem

A LinuxSarok Blog semmilyen személyes adatot nem ad át harmadik fél számára.


Az LinuxSarok Blog név és logó használata

A látogató jogosult a LinuxSarok Blog nevet, a LinuxSarok Blog logót, valamint a blog nevét és logóját a LinuxSarok Blogra való hivatkozáshoz (például újságokban, hírekben) felhasználni. A felhasználás nem keltheti nem létező együttműködés látszatát.


Bevételek

A Tulajdonos jogosult a LinuxSarok Blogból bevételre szert tenni.


A szerződési feltételek, hatálya módosítása

Jelen Általános Szerződési Feltételek visszavonásig érvényesek. A Kiadó jogosult az Általános Szerződési Feltételeket módosítani, amely módosításokat azok érvénybe lépése előtt 30 nappal a https://linuxsarok.hu/jogi-nyilatkozat/ internetes címen közzétesz.

A Kiadó jogosult a LinuxSarok Blogot jogutódlás útján harmadik félnek átadni, többek között, de nem kizárólag bármely magánszemélynek, gazdasági társaságnak, egyesületnek vagy alapítványnak, amennyiben az átvevő fél az Általános Szerződési Feltételek összes feltételét magára kötelezőnek ismeri el és vállalja a LinuxSarok Blog további üzemeltetését és szellemiségének megtartását.


Utolsó módosítás: 2017. május 16.