Maradjunk a Counter Strike jellegű játékoknál. Ez egy kicsi, de nagyon egyszerű játék. Amit nem tudok megérteni, hogy fért bele az egész 70MB-ban, a telepítője meg csak 47 és 54MB közé szorul. Pár pillanat alatt lent is volt a játék. Induláskor beírjuk milyen néven játszunk, van még képminőség és más apró beállítás. Itt vannak botok is úgyhogy internet nélkül is lehet játszani, de interneten is található mindig több-kevesebb ember.

A játék nincs kikomplikálva. Én a zászlólopósat szeretem benne, de van sima gyilkolászás is, vagy csak távcsőves-puskás mód is. A fegyverarzenál nem üt minket agyon van 5 fegyver van és kész. Elsősegély csomagokat fel lehet szedni. A játék nem a golyókat hanem a tárakat számolja. Ha kifogytunk akkor felszedhetünk muníciós dobozokat. Erre ritkán van lehetőség mert a játék pörgős. Nincs mászás és hasonló van guggolás esetleg lehet ugrálni. A csapatjátékok két színű, piros és kék csapatra osztja a játékosokat. Ha akció van, elvesszük a zászlót vagy utolsó egy perc maradt hátra hangulatos kis akciós zenét dobnak be. Na de egy ekkora játéknak milyen lehet a grafikája 2015-ben? Meglepő.

A játéka Cube motort használja, így egy elviselhető grafikát kapunk. Cube motorral még mutatok be játékokat. Kissé hozzátettek az Assault Cube Reloadedban a játékhoz, okosabb botok de nem találtam szervert. Amit én teszteltem a 1.2.0.2-es verzió, mely 2013 novemberében indult útnak. Ez nem indult el a Pentium 3 ason de a régebbi az igen, bár ha online akarunk játszani rászorulunk az újabb verzióra. Megfelelő grafikus kártya esetén egy SSE2-es processzorral bármilyen régi gépen futni fog. A játék
méretéhez és képest nagyon jó, dinamikus és szép. Szerintem érdemes kipróbálni.


Quake3-hoz hasonló csomagok lebegnek
  Online játék

 

tükrödőző víz

Megosztás