Egy jó képnézegető/képszerkesztő mindig jól jön, különösen akkor ha mondjuk több ezer képünk van és például ezeket mind szerkeszteni szeretnénk egyszerre. Erre a legjobb megoldások közül az XnView minden felhasználó számára kellemes élményt fog kínálni.

Táblás felhasználói felület több kép megnyitásához

Az interfészt nagyon könnyű megérteni és személyre szabható. Szinte minden funkció elérhető illetve teljesen GUI ami egyben nagyszerű. Megnyithatsz annyi képet, amennyit csak szeretnél, majd egyszerűen áthelyezheted őket, ahelyett, hogy képeket újra meg újra be kellene töltened.

Integrál gazdag menü

Kattints a jobb gombbal a kívánt képre/képekre, és egy teljesen új dimenzió nyitja meg kapuit előtted. A helyi menü lehetővé teszi, hogy a tételeket áthelyezzük vagy átnevezzük, e-mailben küldjünk fotókat barátainknak, vagy akár címkékkel is elláthatjuk az adott képeket illetve akár háttérképként is beállíthatjuk azokat.

Gyors átalakítás

Ami a teszt során valóban lenyűgöző volt, a gyors átalakítás ami lehetővé teszi, hogy jobb gombbal kattintsunk egy fényképre, vagy válasszuk ki a többszörözést, és egy másodperc alatt JPEG, TIFF, BMP és PNG formátumokká alakíthatók. Ezenkívül az átalakítások listája, amelyeket hozzá lehet adni a konvertálandó fotók készítéséhez, elképesztő.

Végül de nem utolsó sorban

Mindent figyelembe véve, az XnView minden bizonnyal az egyik legjobb eszköz a maga nemében, így ha fotózást, konvertert és menedzsert keresel, akkor ez az applikáció az egyik lehető legjobb választás.

Eredeti cikk a következő linkre kattintva érhető el: Softpedia – XnView
XnView hivatalos weboldala: XnView

Megosztás